AFP
SEVILLA

Trener Michel hvali Rakitića

Uvjeren sam da će Rakitić ove sezone postići oko 10 golova! - rekao je trener Seville
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2012. 12:47

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić jako se radovao pogotku kojeg je postigao u 84. minuti ogleda u La Coruni u pobjedi Seville nad Deportivom 2-0 u 5. kolu Primere. Rakitić je pogodak postigao uz veliku dozu sreće. Vratar Deportiva Aranzubia nastojao je ispucati loptu. Rakitić je krenuo prema njemu, te ga je Aranzubia pogodio u tijelo, a lopta se od hrvatskog reprezentativca odbila u mrežu.

Mladi, 19-godišnji veznjak Seville Jose Campana, koji je ušao u igru u 79. minuti, drži kako taj gol ipak nije bio produkt puke sreće.

- Bila je to zaslužena nagrada za Ivana koji je vrlo naporno radio tijekom tjedna. Pritisnuo je njihovog vratara, naravno da je imao sreće što ga je lopta tako pogodila i odbila se u mrežu.

Bio je to prvi Rakitićev prvenstveni gol za Sevillu nakon 24. travnja 2011. godine, kada je zabio u pobjedi protiv Villarreala 3-2. Rakitić je u drugom dijelu sezone 2010/11 zabio pet golova za Sevillu u 13 odigranih utakmica, ali se prošle sezone u 36 odigranih utakmica niti jednom nije upisao u strijelce. Njegov trener Michel je svejedno prije nekoliko dana izjavio:

- Uvjeren sam da će Rakitić ove sezone postići oko 10 golova!

Linker
05. svibanj 2024 06:46