FAYEZ NURELDINE Afp
NIJE ŠTEDIO ZVIJEZDU

Trener nakon neugodnog poraza javno prozvao Cristiana Ronalda, kako će reagirati Portugalac?

Rudi Garcia je kao jednog od krivaca za poraz od Al Ittihada istaknuo portugalskog čarobnjaka
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. siječanj 2023. 17:21

Ljubav Cristiana Ronalda i trenera Al Nassra vjerojatno neće dugo trajati. Rudi Garcija je, naime, nakon poraza u polufinalu superkupa Saudijske Arabije od velikog rivala Al Ittihada (1:3) imenom prozvao svoju najveću zvijezdu.

- Jedna od stvari koja je promijenila tijek utakmice bila je Cristianova propuštena prilika u prvom poluvremenu - kazao je trener Al Nassra.

Naime, samo 28 sekundi nakon Ronaldova velikog promašaja Al Ittihad je zabio za 2:0 i utakmicu odveo u rezultatski izvjesnije vode.

Kako će na javnu prozivku Garcije odreagirati Ronaldo, ostaje za vidjeti. Portugalac je nakon Svjetskog prvenstva potpisao ugovor "težak" 500 milijuna eura za dvije i pol godine, i svaka njegova utakmica u Saudijskoj Arabiji gleda se pod povećalom. A još čeka premijerni pogodak u dresu Al Nassra. Odigrao je doduše tek dvije službene utakmice

Ono što je više zabrinjavajuće po bivšeg trenera Rome i Marseillea je to što je Ronaldo odšepao s terena na kraju utakmice. Rezultat je to grubog starta na njegov gležanju u završnim minutama dvoboja.



POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ‘VAR SOBE‘

Hoće li ‘dvorske borbe‘ ostaviti traga na igru Dinama? Ima li Ivan Leko momčad za napad na prvo mjesto? Zašto je Osijek ušao oslabljen u nastavak sezone? Tko će izboriti četvrto mjesto i europske nastupe? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja pronađite u prvoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojem je gostovao Ilija Lončarević.

Linker
26. srpanj 2024 19:35