Screenshot. Facebook NK Čepin
RUŽNA SCENA

TRENUTAK STRAHA U SLAVONIJI Golman ostao nepomično ležati nakon teškog sudara, fizioterapeut mu je munjevitom reakcijom u stilu Vrsaljka spasio život

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2017. 13:52

Nekoliko dana nakon šokantne scene iz Španjolske u utakmici u kojoj je na travnjaku nakon teškog udarca u nesvijesti ostao ležati Fernando Torres, slična scena dogodila se u Slavoniji. Na utakmici Međužupanijske lige između Mladosti iz Antina i NK Čepina teško je stradao golman Mladosti Josip Raguž.

Raguž je, kako piše slavonski sportski portal sportalo.hr nastradao u sudaru sa suigračem i ostao nepomično ležati na travnjaku. Dok su u Španjolskoj Torresu u pomoć priskočili Šime Vrsaljko i Gabi i zaslužili epitet junaka dana, ovdje je munjevito reagirao fozioterapeut gostujućeg kluba Vinko Božić.

- Na prvi pogled izgledalo je strašno. Igrači obje momčadi su odmah priskočili, automatski su krenuli vaditi jezik Josipu iako je u medicini malo drugačija praksa - rekao je Vinko za sportalo.hr.

U svakom slučaju Božić je pravovremenom reakcijom vratio svijest vrataru, a nakon 20-ak minuta stigla je Hitna pomoć i odvela nesretnog igrača u bolnicu.

Linker
17. svibanj 2024 12:27