PAUL ELLIS Afp
POTRESNO SVJEDOČANSTVO

‘Tri puta me je silovao i ostavio da krvarim! Osjećala sam se kao da mi je to najduži dan u životu...‘

Zvijezda Manchester Cityja je optužena za višestruka silovanja i zlostavljanja žena
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 11:58

Nastavljeno je suđenje Benjaminu Mendyju za silovanje i zlostavljanje osam žena. Ovoga puta o svojem je mučnom iskustvu pred sudom svjedočila 20-godišnjakinja koja tvrdi kako ju je zvijezda Manchester Cityja tri puta silovala i ostavila u svojoj vili da krvari.

I Mendy i njegov suopuženik Louis Saha Matturie, koji je također optužen za silovanja i sekusalno zlostavljanje, negiraju sve točke optužbe. Nova svjedokinja je rekla kako joj se nogometaš, nakon što ju je tri puta silovao i ostavio da krvari, pohvalio kako je spavao sa 10.000 žena.

"Rekao mi je da nikome ne kažem i da mogu dolaziti k njemu svaku večer, kao da je seks s njim privilegija", otkrila je 20-godišnjakinja.

Tužiteljica je rekla kako je djevojka u Mendyjevu kuću otišla u listopadu 2020. godine nakon što ga je upoznala u jednom baru. Nakon toga, Mendy ju je navodno tri puta silovao, a pretrpjela je i seksualni napad koji je trajao 15 minuta iako mu je govorila da ne želi ništa s njim.

"Osjećala sam se kao da mi je to najduži dan u životu. Tijelo mi je bilo napeto, bila je to samo ta bol", svjedočila je djevojka koja je dodala i kako joj je nogometaš uzeo mobitel i zaključao ju u jednu od svojih ‘soba za paniku‘ i zamolio ju da se skine.

"Samo želim svoj telefon, ne znam što misliš da se događa. Ne želim se seksati s tobom", rekla je 20-godišnjakinja Mendyju, na što je on samo odvatio:

"Vrata su ionako zatvorena..."

Svakim danom izlaze novi detalji gnjusnih seksualnih napada i silovanja, a Mendyju prijeti kazna od pet do 20 godina zatvora, no nije isključena ni doživotna zatvorska kazna.

Linker
25. veljača 2024 21:40