GOKHAN BALCI Anadolu Agency Via Afp
ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Turski mediji otkrivaju: Domagoj Vida ima novi klub, za neke je Vatreni već zaključio ‘neočekivani‘ transfer

Je li iskusni hrvatski reprezentativac nakon 165 utakmica u turskom Bešiktašu pronašao novu sredinu?
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2022. 10:40

Nazire li se kraj priče oko novoga kluba Domagoja Vide? Ako ćemo vjerovati tvrdnjama turskih medija, onda je upravo to slučaj.

Hrvatski reprezentativac i Bešiktaš nisu produžili suradnju i Vatreni već neko vrijeme traga za novom destinacijom, a prema najnovijim informacijama to će biti - Saudijska Arabija.

Naime, turski mediji otkrivaju, a pritom se pozivaju i na saudijske izvore, da Vatreni karijeru nastavlja u Al-Ettifaqu. Dio njih otišao je i korak dalje te tvrdi da je ugovor već potpisan, iako je tu većina opreznija i navodi kako je tek postignut usmeni dogovor.

Vidu se, podsjetimo, povezivalo s povratkom u HNL (Osijek i Hajduk), bilo je govora i odlasku kod Igora Tudora u Marseille, a kružile su priče i o Berlusconijevoj Monzi. Stoga nas ne čudi kako je dio turskih medija priču o selidbi u Saudijsku Arabiju predstavio kao "iznenađenje".

Vida danas ima 33 godine, a njegova trenutna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 1.9 milijuna eura.

Jedan od senatora Vatrenih u dosadašnjoj je karijeri nosio dresova Osijeka, Bayer Leverkusena, zagrebačkog i kijevskog Dinama te Bešiktaša kojeg napušta nakon 165 upisanih nastupa.

Potpiše li zaista za Al-Ettifaq, Vida će igrati pod francuskim strategom Patriceom Carteronom.

Linker
19. travanj 2024 00:43