INSTAGRAM
NEOSTVARENI SNOVI

Foto: Tužan pogled na uništena koljena nekad velike nade, zaigrao za Barcelonu, a onda je počeo pravi pakao

‘Pogledam pored sebe i vidim tebe punu ljubavi. Smijeh i vrijeme koje provodimo skupa mi je najvažnije‘
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 22. veljača 2023. 13:08

Gerard Deulofeu slovio je za jednog od velikih talenata Barcelone kad prije više od deset godina pojavio na nogometnoj sceni kao tinejdžer. Prošao je mladi pogon čuvene La Masije, ali za prvu ekipu rijetko je dobio priliku. Nakon brojnih posudbi, danas 28-godišnji ofenzivac već tri godine nosi dres Udinesea.

U Italiji zaista igra dobro, prošle je sezone bio ključna figura te je u 36 nastupa postigao 13 pogodaka, ali ozljede su ono što mu je vjerojatno uništilo karijeru. Obnovio je ozljedu koljena, podvrgnut je operaciji te je za njega ova sezona završena.

image
INSTAGRAM

- Pogledam pored sebe i vidim tebe punu ljubavi. Smijeh i vrijeme koje provodimo skupa mi je najvažnije. Osjećaji koje svaki dan obnavljamo su izvor sreće - ostavio je na društvenim mrežama Deulofeu poruku svojoj supruzi i njihovoj kćerki, čim je kazao da su upravo oni motor koji ga pokreće u ovim teškim vremenima kad se suočava s ozljedom zbog čega ćemo ga na travnjacima vidjeti ponovno tek iduće sezone.

image
GERARD DEULOFEU

Deulofeu je nastupio ukupno 18 puta u Serie A ove godine, a ostvario je učinak od tri gola i sedam asistencija. Osim za Udinese i Barcelonu, bivši reprezentativac nastupao je za Everton, Sevillu, Milan i Watford.

Linker
17. travanj 2024 19:05