Luka Modrić

 ACTION PLUS SPORTS IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Action Plus Sports Images/alamy/alamy/profimedia
ŽELE GA ODMAH

U javnost procurila sumanuta ponuda za Luku Modrića, Arapi otkrili - odbio je 100 milijuna dolara

Da je prihvatio, istoga bi trenutka postao bi treći najplaćeniji nogometaš na svijetu.
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 24. siječanj 2023. 17:56

Kako prenosi saudijski list Okaz Sport, Al-Nassr je ozbiljno zagrizao za Luku Modrića koji ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Real Madridom.

Isti izvor je naveo da Nassrova ponuda za dvije i pol godine u njihovom dresu, premašuje 40 milijuna eura po sezoni, pod uvjetom da se postigne dogovor s Real Madridom da otkupi preostalo razdoblje ugovora te bi tako Modrić došao već ove zime.

U suprotnome transfer će biti s početkom ljetnog prijelaznog roka. Međutim, kapetan Hrvatske reprezentacije odbio je ponudu kluba koji je ove zime u svoje redove doveo Cristiana Ronalda koji će u njihovom dresu godišnje zarađivati 200 milijuna eura te će se kako je Mundo Deportivo pisao prethodnih dana, Modrić radije orijentirati na obnovu ugovora s Real Madridom u trajanju na još jednu sezonu nakon što mu aktualni istekne na ljeto.

Da je Modrić prihvatio ponudu Al Nassra o kojoj Arapi pišu, u džep bi do ljeta 2025. pospremio barem 100 milijuna dolara. Ali, odbio je to. Bio bi i treći najpaćeniji nogometaš na svijetu, odmah nakon Cristiana Ronalda, s kojim bi tada opet igrao u istom klubu i Kyliana Mbappea....

Linker
14. travanj 2024 16:54