LLUIS GENE
LUDI RASPLET

U Liverpoolu će dobiti slom živaca! Evo kako im je velika zvijezda Barcelone ‘ukrala‘ 20 milijuna eura

Brazilski veznjak je protiv Eibara ušao umjesto Pjanića, a utakmicu je završio šepajući
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. siječanj 2021. 10:17

Veznjak Barcelone Philippe Coutinho (28) ozlijedio je koljeno u utorak u ligaškom susretu protiv Eibara i morat će na operaciju.

- Testovi su pokazali kako Coutinho ima ozljedu meniskusa u lijevom koljenu - objavili su ranije iz kluba, a nakon što obavi operaciju mogao bi pauzirati između četiri i pet mjeseci.

To također znači kako bi mogao biti izgubljen za čitavu sezonu i tako ne bi uspio skupiti 100 nastupa za Barcelonu. Kada bi to napravio, Liverpool bi dobio 20 milijuna eura kao dio prodaje Coutinha u Barcelonu iz 2018. Barcelona je za Coutinha platila 120 milijuna eura uz 40 milijuna eura bonusa i uvjeta kao što je ovaj o nastupima.

Ova ozljeda gotovo sigurno znači da neće skupiti 100 nastupa obzirom da ga na Nou Campu imaju namjeru prodati nakon razočaravajućih predstava. Ako se zna da je Barcelona ionako u velikim financijskim problemima, može se u jednu ruku reći kako je Coutinhova nesreća jedna od boljih stvari za klub koliko god to grubo zvučalo.

Podsjećamo, brazilski veznjak je protiv Eibara ušao u igru u 66. minuti umjesto Miralema Pjanića, a utakmicu je završio šepajući. Coutinho, koji se ove sezone vratio u Barcu nakon uspješne posudbe u Bayernu, postigao je tri gola i upisao dvije asistencije u svim natjecanjima.

Linker
26. travanj 2024 22:35