PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
VELIKA POTRAŽNJA

U Madridu nisu na ovo računali: Još nije niti zakoračio na Bernabeu, a Mbappé je već napravio ‘problem‘ Realu

Francuz je na najboljem putu da poruši sve rekorde u Madridu
Piše: SNObjavljeno: 11. srpanj 2024. 23:28

Predstavljamo službenu opremu i dresove Kyliana Mbappéa, vašeg omiljenog igrača! Uključuje Mbappéov broj i sadrži ime na leđnoj strani. Pri kupnji također možete zatražiti i oznaku Lige prvaka ili La Lige - ovako je glasila poruka koju je Real Madrid poslao svojim navijačima nakon što je dres francuske zvijezde i službeno pušten u prodaju.

Naravno nije dugo trebalo da se online stranica dućana sruši, a iz kluba su zbog navale pokušali navijačima dati do znanja da će zbog enormne potražnje biti kašnjenja kada je u pitanju isporuka narudžbi.

- Zbog velike potražnje, artikli u ovoj kolekciji mogu kasniti s isporukom i do šest tjedana, bez obzira na odabranu metodu dostave. Ova će odgoda utjecati na narudžbe isključivo za kolekciju Mbappé i one koje kombiniraju proizvode iz kolekcije Mbappé s ostalim proizvodima iz online trgovine

image
PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp

Mbappé je tako već prvog dana prodaje svih dresova uspio srušiti online trgovinu ‘kraljevskog kluba‘. Prodaja njegovih dresova premašuje mogućnosti onoga što je bijeli klub planirao mjesecima i sada nema druge nego zamoliti navijače za strpljenje.

Francuz je na najboljem putu da poruši sve rekorde u Madridu, a prvi dio njegove priče na Bernabeu počinje 16. srpnja kada bi trebao biti i službeno predstavljen pred navijačima.

Linker
30. kolovoz 2024 13:13