JAIME REINA Afp
TRAŽI SVOJE MILIJUNE

U PSG-u se pale alarmi, Kylian Mbappé povlači drastičan potez. Parižanima prijeti i izbacivanje iz Lige prvaka

Iz PSG-a s druge strane tvrde kako nemaju dugovanja prema bivšem igraču koji je ovog ljeta potpisao za Real
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 20. kolovoz 2024. 13:06

Saga oko Kyliana Mbappéa nije završila njegovim odlaskom u Real. Pravi "rat" tek počinje nakon što je Mbappé optužio PSG da mu duguje 55 milijuna eura!?

Prema pisanju Le Monda francuski napadač odlučio je podnijeti tužbu protiv PSG-a pred Uefom i francuskom ligom. Mbappé navodi kako mu PSG nije isplatio 55 milijuna eura prema ugovorenim uvjetima. Riječ je, navodno, o tri plaće i "loyality" bonusima koji su mu obećani za potpis kod produženja ugovora.

Prije nego što je povukao radikalan potez francuski nogometaš pokušao se dogovoriti s čelnicima PSG-a, ali do dogovora, ako je suditi po njegovom postupku, nije došlo. Prema pisanju Le Monda PSG-u prijete ozbiljne sankcije dokaže li se da dug postoji te da novac ne isplate u roku.

image
OSCAR DEL POZO Afp

Jedna od posljedica mogla bi biti zabrana registracije novih igrača od strane Ligue 1, ali ono što bi najviše odjeknulo bilo bi uskraćivanje europske licence za prošlosezonskog polufinalistu Lige prvaka. Iz PSG-a, pak, tvrde kako nemaju dugovanja prema bivšem igraču koji je ovog ljeta napustio Park prinčeva.

Linker
05. rujan 2024 11:16