QPR facebook
ODLIČAN START

U QPR-u presretni: 'U Championshipu nema klase kao što je Niko Kranjčar'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2013. 10:57

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar prošli je vikend prvi put zaigrao od početka utakmice za svoj novi klub QPR. Prema ocjenama engleskih medija, njegova odlična tehnika i dodavanja začinili su igru londonskog kluba…

QPR je u 9. kolu druge engleske lige pobijedio Middlesbrough s 2-0 i s 23 je boda i dalje vodeća momčad ljestvice. Nakon utakmice je pun pohvala na račun 29-godišnjeg veznjaka bio pomoćni trener Rangersa Kevin Bond koji Kranjčara poznaje iz zajedničkih dana u Tottenhamu gdje je također bio asistent Harryju Redknappu.

- Kranjčar je apsolutna kvaliteta. Nema punu igrača njegove razine u Championshipu, bez uvrede ikome. Sretni smo što ga imamo. Mogli ste vidjeti njegovu kvalitetu u trenucima kad je imao loptu i u načinu na koji je davao sebe. Bio je to odličan start za njega - naglasio je Bond.

- Niko je želio doći ovdje, silno je želio igrati, što je sjajno. Nije slučajnost da smo s njim u sastavu kliknuli puno bolje. Kada dobijete igrača koji zna kontrolirati loptu, igrat ćete bolje - zaključio je Bond.

Linker
17. svibanj 2024 12:26