AFP
MIHAJLOVIĆ PRIJETI ŠTIMCU

'U svakoj utakmici do kraja 2013., bez obzira na protivnika, idemo na pobjedu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. kolovoz 2012. 19:35

Jedan od najozbiljnijih konkurenata hrvatske nogometne vrste u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, reprezentacija Srbije, u srijedu će u Beogradu ugostiti Irsku...

Tek u četvrtoj utakmici na kormilu srpske reprezentacije novi izbornik Siniša Mihajlović imat će debi pred domaćom publikom, i to na stadionu Crvene zvezde Marakani gdje je kao igrač ostvario velike uspjehe.

- Drago mi je svaki puta kada dođem na Marakanu, posebno kada sam dolje na terenu. Taj stadion definitivno u meni izaziva lijepe osjećaje – rekao je Mihajlović, a prenosi internet-stranica Nogometnog saveza Srbije.

- U prijateljskim utakmicama sa Španjolskom (0-2), Francuskom (0-2) i Švedskom (1-2), nije nam bio bitan rezulat. Sada je, i tako će biti u svakoj utakmici do kraja 2013. godine, bez obzira na rivala. Pobjede su važne jer podižu samopouzdanje, stvara se pobjednički mentalitet i svaki put ćemo tražiti pobjedu. Zbog toga neću priopćiti sastav, kao što sam činio pred prethodne mečeve. Mogu samo otkriti da ćemo promijeniti sustav igre – dodao je srpski izbornik.

Podsjetimo, prvi kvalifikacijski sraz Hrvatske i Srbije, u kojem su domaćini izabranici Igora Štimca, na rasporedu je 22. ožujka iduće godine.

Linker
19. rujan 2024 14:11