REUTERS/Juan Medina
NITKO NE ZNA O ČEMU JE RIJEČ

UDARAC ZA REAL! IGRAČI SE SPREMALI ZA TRENING, A ONDA JE STIGLA NEUGODNA VIJEST Zidane naprasno napustio kamp i hitno se morao vratiti u Madrid

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2019. 18:52

Španjolski mediji donose vijest kako je legendarni Zinedine Zidane naprasno i iz osobnih razloga morao napustiti pripreme Real Madrida u Kanadi. Nogometaši Los Blancosa nalaze se već četvrti dan u Montrealu u sklopu priprema za nadolazeću sezonu, a vijest o iznenadnom odlasku Francuza sve je iznenadila.

Igrače su prilikom ukrcaja na autobus i odlaska na trening o svemu obavijestili pomoćnici Gregory Dupont, Hamidou Msaidie i David Bettoni, ali točan razlog povratka u Madrid nije poznat.

Zidane je se u Madrid vratio zajedno sa svojom suprugom, a kada bi trebao ponovno osvanuti u Kanadi također ostaje nepoznanica. Igrače će idućih nekoliko dana voditi pomoćnici David Bettoni i Hamidou Msaidie.

Osim što neće biti na nekoliko idućih treninga, Zidane se neće susresti niti s Florentinom Pérezom i Joséom Ángelom Sánchezom koji u Montreal stižu u nedjelju, a trebali su razgovarati o eventualnim odlascima igrača i dolascima u klub.

Linker
07. svibanj 2024 03:13