Kinsey Wolanski
 INSTAGRAM
PROŠLO DVIJE GODINE

Ulet koji je šokirao nogometni svijet! Atraktivna Kinsey se ne kaje: ‘Volim ići do krajnjih granica‘

‘Zahvalna sam zbog tog iskustva jer mi je pomoglo da se povežen s mnogo više publike‘
Piše: SNObjavljeno: 22. travanj 2021. 10:24

Atraktivna Kinsey Wolanski šokirala je prije dvije godine svijet nogometa kada je u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama 'polugola' utrčala na teren. Svojim je potezom privukla pažnju brojnih gledatelja, a sve je imalo samo jedan cilj, a to je promocija porno stranice svog tadašnjeg dečka Vitalyja Zdorovetskog.

Iako veza nije potrajala, njezina je 'reklama' uspjela obzirom da je Vytaliy okrenuo ogroman novac. Kinsey ništa nije teško palo, jer, stekla je veliku popularnost diljem svijeta, a u razgovoru za jedan magazin osvrnula se na famozni 'ulet'.

image
GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp

- Definitivno nisam bila spremna za ono što se dešavalo nakon te utakmice. Ali, bila sam uzbuđena kada sam to napravila jer volim živjeti lud život i volim ići do krajnjih granica - rekla je Kinsey i dodala:

image
GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp

- Zahvalna sam zbog tog iskustva jer mi je pomoglo da se povežen s mnogo više publike širom svijeta - istakla je Kinsey.

Kinsey je nakon finala Lige prvaka snimala zanimljive klipove koji su imali milijune pregleda, a posvetila se dosta i ekstremnim sportovima.

Linker
04. travanj 2024 13:59