FRED TANNEAU Afp
JASNA PORUKA

Ultimatum iz Madrida: Kraljevi gube strpljenje, Perez ima plan B! PSG bi mogao ostati bez silnih milijuna

Pregovori su se navodno nastavili i nakon posljednje odbijenice iz Pariza
Piše: SNObjavljeno: 28. kolovoz 2021. 14:45

Leo Messi stigao je u Pariz, Cristiano Ronaldo karijeru će nastaviti u Manchester Unitedu, a treći zvučni transfer o kojem se naveliko piše posljednjih dana, onaj Kyliana Mbappéa iz Pariza u Real Madrid, još nije zaključen...

Što se događa, gdje je zapelo? Manje od četiri dana ostala su do kraja ljetnog prijelaznog roka, a Madrid i Pariz natežu se oko visine odštete.

Posljednja ponuda reala glasila je 170 milijuna eura + 10 milijuna bonusa, no PSG to nije zadovoljilo iako bi francuski reprezentativac već idućeg ljeta mogao otići potpuno besplatno.

image
Mbappe i Leonardo
FRANCK FIFE Afp

Vremena, dakle, ponestaje, a nestaje i volje za poigravanje pa je tako iz Madrida stigla jasna poruka. Kraljevski klub je prema saznanjima Le Parisiena poslao ultimatum PSG-u, a isti kaže - 'Imate do kraja nedjelje da prihvatite ponudu'.

Marca pak navodi da su novi pregovori u tijeku te da je i sam Mbappé postavio krajnji rok. Mladi Francuz želi u Madrid, a svom je klubu navodno poručio da se odluči najkasnije do 13.00 u ponedjeljak za kada je zakazano okupljanje francuske reprezentacije.

Florentino Perez radi pritisak, njegov cilj je da Parižani prihvate ponudu do kraja nedjelje, a ako to ne bude slučaj, u igru upada plan B. Odnosno, Real bi u siječnju pokušao s Mbappéom složiti predugovor na temelju kojeg bi se momčadi priključio na ljeto 2022., odnosno onog trenutka kada mu istekne ugovor s PSG-om.

Linker
04. svibanj 2024 10:10