REUTERS/Jon Nazca
POJAČANJE, ILI?

'UMRI ŠTAKORE! KAD BI BAREM SLOMIO NOGU I PRESTAO DAVATI GOLOVE!' Hoće li Messi oprostiti teške riječi novom pojačanju Barcelone?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2019. 22:09

Pojačala se ovih dana Barcelona i u zadnjoj liniji. Na lijevu stranu stigao je 22-godišnji, nekoć mladi španjolski reprezentativac Junior Firpo. Pratiteljima La Lige prošle sezone ovaj je momak podrijetlom iz Dominikanske Republike zapeo za oko mnogima, pa tako i skautima aktualnog prvaka.

Brže-bolje, Barca ga je privukla u svoje redove i vezala petogodišnjim ugovorom. Betisu je uplaćena odšteta od 18 milijuna eura odmah, a još bi dodatnih 12 milijuna trebalo sjesti kroz širok raspon pripadajućih bonusa.

S te, poslovne strane - sve je čisto. Firpo bi trebao konkurirati za sastav Ernesta Valverdea, nema nikakvih ozljeda ili problema u sadašnjosti. Ali, bilo ih je u nekim prošlim vremenima.

Španjolski mediji izvukli su iz ropotarnice povijesti objave s Firpovog računa na Twitteru. Neke objave iz 2012. točnije iz vremena, dok je imao 15 godina idu protiv današnjeg mu suigrača Lea Messija. Pisao je mlađahni Firpo tada svašta, a neke su riječi zaista ogavne...

screenshot

Pisao mu je kako želi da umre ili da prestane davati golove, poželio mu da slomi noge, nazivao ga štakorom i kurvinim sinom... Svašta su mu našli, a nije pomoglo ni to što su te objave nakon nekog vremena bile uklonjene.

- Govorio sam ružne stvari o Messiju da ga zadirkujem. To se događa kada imate 15 godina, kada vas nitko ne zna i kada ne možete znati da će ostaviti posljedice nekoliko godina kasnije. Uvijek sam govorio da bez dileme Messiju treba dati Zlatnu loptu te da treba izmisliti drugu nagradu za ostale smrtnike i vidjeti tko je najviše zaslužuje", rekao je Firpo.

Nije poznato je li mu ponajbolji nogometaš svijeta zamjerio na grijesima iz prošlosti ili su ipak izgladili sve.

Linker
18. travanj 2024 23:44