Paul Pogba
 OLI SCARFF Afp
IPAK BEZ ODŠTETE?

Unitedu prijeti crni scenarij! Zbog velike zvijezde mogli bi izgubiti milijune, on tvrdi: ‘To su laži‘

Za njegove usluge zainteresirani su među ostalima i PSG, Real, Barcelona, Juventus...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 29. listopad 2021. 09:54

Paul Pogba je jedan od igrača oko kojeg se lome koplja na Old Traffordu. Mnogi smatraju da ne pruža maksimum u dresu Manchester Uniteda, a Branko Strupar nedavno je izjavio kako mu se čini da Pogba bira utakmice. Francuski veznjak isključen je u nedjeljnom debaklu protiv Liverpoola (0:5) zbog opasnog starta na Nabyju Keiti. Pogba je u Manchester United stigao 2016. godine iz Juventusa u transferu vrijednom 105 milijuna eura, te se cijelo vrijeme spekulira o njegovoj prodaji. Međutim, čini se da se ona neće dogoditi ni u zimskom prijelaznom roku, već će Francuz kao slobodan igrač napustiti redove engleskog velikana po isteku ugovora na kraju sezone. Barem tako piše Telegraph, koji se poziva na izvor blizak klubu.

- Neki agenti vole transfere bez odštete, a mi smo uvijek otvoreni oko toga.

Za Pogbine usluge zainteresirano je više klubova, među njima su Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona te njegov bivši klub Juventus. Ne potpiše li novi ugovor s Unitedom, od siječnja sljedeće godine Pogba i njegov agent Raiola moći će pregovarati s interesentima.

- Morat ćete pitati Manchester United o produljenju ugovora. Trenutačno je sve mirno, nema novosti – rekao je Raiola.

Pogba je pak demantirao pisanje The Suna o tome kako nije želio razgovarati s menadžerom Oleom Gunnarom Solskjaerom nakon poraza od Liverpoola.

''To su velike laži za naslovnice'', poručio je Pogba.

Francuskom je veznjaku 28 godina, a u pet sezona provedenih u Manchester Unitedu osvojio je Europsku ligu i Liga kup pod vodstvom Josea Mourinha 2017. godine, u 211 nastupa postigao je 38 pogodaka.

Linker
17. svibanj 2024 17:59