AFP
MODRIĆ

Upitan za nastup protiv Cityja

Luka će susret kojega Tottenham 'mora' riješiti s tri osvojena boda, žele li nadu u Ligu prvaka održati živom, najvjerojatnije će propustiti zbog udarca u desni bedreni mišić
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 09. svibanj 2011. 23:35

Tottenhamova nogometna momčad mogla bi znatno oslabljena dočekati zaostalu utakmicu 33. kola engleskog Premiershipa u kojoj sastav s White Hart Lanea gostuje kod Manchester Cityja...

Sastav Harryja Redknappa u teškoj je misiji pokušaja ponovnog proboja među četiri najbolje momčadi engleskog nogometnog prvenstva i izlaska u Ligu prvaka. Trenutačno se na petome mjestu ljestvice nalaze sa šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani City.

Hoće li bodovni jaz u utorak biti smanjen tek treba vidjeti, no činjenica je da su "spursi" pred teškom misijom budući da za utakmicu na Eastlandsu Redknapp još nije siguran može li računati na nekolicinu nositelja igre među kojima su i Luka Modrić i Gareth Bale.

Hrvatski nogometni reprezentativac susret kojega Tottenham "mora" riješiti s tri osvojena boda, žele li nadu u Ligu prvaka održati živom, najvjerojatnije će propustiti zbog udarca u desni bedreni mišić kojeg je zadobio u 1-1 remiju protiv Blackpoola u subotu. Na istom je dvoboju Bale iznesen nosilima s travnjaka nakon Adamovog starta u 63. minuti i tek će pregledi u ponedjeljak ustanoviti težinu ozljede, odnosno odgovoriti na pitanje jesu li mu stradali ligamenti.

Prema pisanju Daily Expressa, ne konkurira za susret. Problema s leđima ima i Peter Crouch te je njegov nastup također pod znakom pitanja.

Linker
23. rujan 2024 18:31