PETER POWELL
NEMA HODANJA OKOLO

Uprava premierligaša zabranila je igračima odlazak u šoping-centre: ‘Sve što im treba, postoji u klubu‘

Kad se brojke zaraženih i preminulih smire, bit će u redu. Novi soj korone ulijeva strah u kosti.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. prosinac 2020. 11:35

Broj zaraženih i preminulih u novom valu pandemije koronavirusa u Engleskoj opet se povećao. Stoga su uprave 18 od 20 premierligaških klubova opet odlučile da će se njihove domaće utakmice igrati pred praznim tribinama. Zasad su jedino Everton i Liverpool, klubovi baš iz toga grada, odlučili publiku, jasno u smanjenom broju, ostaviti na tribinama.

Ne samo da na njihovom Molineuxu nema navijača, već igrači Wolverhamptona ne mogu niti odlaziti u šoping-centre kako bi kupovali hranu, ali i ostale kućne potrepštine. Uprava "Vukova" bila je jasna, nema šetanja po prostorima velikih trgovačkih lanaca dok se pandemija ne smiri.

- Radi se o zaštiti nas samih. Od početka pandemije naše je osoblje u klupskoj kuhinji i ostalim sličnim prostorijama stalno aktivno u opskrbi kluba hranom i svime što nam je potrebno za normalan rad. Kad je broj zaraženih počeo padati nakon ljeta, rekli smo igračima: Sad je dobro, možete ići i u vlastiti šoping. Ali, sad se opet povećavaju brojke, tu je i taj novi soj koronavirusa koji nas brine pa smo se opet odlučili na ovakav potez - rekao je Nuno Espirito Santo, trener Wolverhamptona.

Wolvesi upravo na svom stadionu dočekuju Tottenham ove nedjelje.

Linker
07. rujan 2024 15:33