Lovro Majer protiv Španjolaca
 RONALD GORSIC/CROPIX
VELIKI PONEDJELJAK

Upravi još četiri godine, traži se novi ugovor za Krznara, Lovro Majer sve bliže velikom transferu!

Čovjek koji je odveo Olma i Gvardiola sad bi mogao nastaviti poslovati s Dinamom...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 31. svibanj 2021. 23:02

Pisali smo već ranije da je Eintracht iz Frankfurta zainteresiran za Lovru Majera, a prema neslužbenim, ali provjerenim informacijama koje dolaze zadnjih dana, taj je interes ozbiljan i Dinamova 'desetka' uistinu bi mogla uskoro napustiti Maksimir!

Eintracht je zapeo, želi Majera, mogao bi to biti prvi veliki posao Markusa Kröschea, novog sportskog direktora koji je došao iz Leipziga i od utorka bi službeno trebao startati na novoj funkciji. To je čovjek koji je u Leipzig doveo Danija Olma i Joška Gvardiola, sad bi i u Eintrachtu mogao nastaviti s 'partnerstvom' s Dinamom. Kako se može razaznati iz signala koji dolaze s raznih adresa pa i iz njemačkih izvora, Majer je svakim danom sve bliži transferu u Frankfurt.

Zna se da je Majerova cijena u Maksimiru između 10 i 15 milijuna eura, naravno, ovisi o konačnom dogovoru, bonusima, postotku idućeg transfera, znaju to i u Frankfurtu, ako su još zainteresirani, ond valjda vjeruju i da će se dogovoriti s Modrima. Idući bi dani mogli biti zanimljivi po tom pitanju, naravno, ništa još nije gotovo, Majer je još uvijek igrač Dinama.

Inače, u ponedjeljak je održana sjednica Dinamova Izvršnog odbora, analizirani su sportski, financijski i organizacijski rezultati kluba. IO je 'iskazao jedinstvenu ocjenu da osvajanje naslova prvaka Hrvatske, nacionalnog Kupa te igranje četvrtfinala UEFA Europa lige u kojem je Dinamo ispao od kasnijeg pobjednika natjecanja Villarreala predstavlja najuspješniju sezonu u 110-godišnjoj povijesti kluba'.

Zbog toga IO upućuje iskrene čestitke i zahvalu igračima, trenerima i zaposlenicima kluba te je 'dao smjernice Upravi kluba da se s glavnim trenerom i sportskim direktorom Damirom Krznarom te članovima stručnog stožera potpiše novi četverogodišnji ugovor, čime se osnažuje pozicija glavnog trenera i njegovih suradnika te time omogućava kontinuitet ostvarenja visokih klupskih ciljeva - osvajanja naslova prvaka Hrvatske, nacionalnog Kup natjecanja te plasman u UEFA-inu Ligu prvaka ili Europa Ligu'.

IO je na temelju svojih ovlasti donio i odluku o novom četverogodišnjem mandatu postojećoj Upravi, uz objašnjenje da je 'svojim dosadašnjim radom i rezultatima stvorila vjeru da će Dinamo i u idućem razdoblju biti rezultatski uspješan, financijski stabilan i organizacijski posložen'.

Linker
26. travanj 2024 03:33