JAVIER SORIANO Afp
TVRDE ŠPANJOLCI

Usred noći i slavlja pao ‘potpuni dogovor‘ Modrića i Reala! Riješeno pitanje novog ugovora, procurili detalji

Luka je peti put u karijeri osvojio Ligu prvaka, a čini se i da je u noći novog trofeja stigla još jedna velika vijest
Piše: SNObjavljeno: 29. svibanj 2022. 06:52

Liga prvaka je Realovo natjecanje. Toliko smo puta čuli tu rečenicu, a ista je ponovljena i nakon sinoćnjeg okršaja u Parizu. 'Kraljevi' su srušili Liverpool (1-0) i bacili se odmah na veliko slavlje, a usred noći Španjolci su javili kako su Luka Modrić i Real Madrid "postigli konačan dogovor" po kojem će hrvatski maestro još jednu sezonu nastaviti u bijelom dresu.

"Njegova igra prikazana tijekom cijele sezone ponovno je bila glavna garancija za novi ugovor. Želja čelnika Reala bila je jasna, a bilo je i pitanje vremena kada će se ovo dogovoriti. Obje strane htjele su produžiti suradnju i jedan jedini razgovor bio je dovoljan da zaokruži svoju jedanaestu sezonu u bijelom klubu", stoji u tekstu Marce.

Španjolci otkrivaju da neće biti ni povećanja, ali ni smanjena plaće. Podsjećaju nas i na to da Luka nije zatvorio vrata za nastavak igranja i u sezonama koje dolaze nakon iduće, kao i da čelnici Reala imaju ideju da ga jednog dana prebace na neku funkciju u svome klubu.

"Modrić je uspio razumjeti filozofiju Reala kao rijetko tko. Sjetimo se samo da je Mourinho inzistirao na njegovom transferu. 'Modrić ili ne želim nikoga'", podsjetila je za kraj Marca.

"Prekrasne vijesti za Real Madrid usred slavlja: Luka Modrić potpisao je novi ugovor do lipnja 2023. godine. Potpuni usmeni dogovor postignut je prije dva mjeseca, a sada je potpisan i zaključen. Čeka se službena objava", kaže i obično dobro upućeni Fabricio Romano, jedan od najpoznatijih specijalista za transfere.

Linker
19. travanj 2024 11:13