David Ramos/Getty Images
ARGENTINAC RAZMIŠLJAO O ODLASKU

'UVJERIO JE MESSIJA DA OSTANE U BARCELONI ŠEST DANA PRIJE SVOJE SMRTI' Na godišnjicu njegove smrti Španjolci objavili zanimljivu priču

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2019. 15:06

Lionel Messi možda danas više ne bi bio u Barceloni da nije bilo Tita Vilanove.

Španjolski As lansirao u tekstu pod naslovom: 'Vilanova uvjerio Messija da ostane u Barceloni šest dana prije smrti' objašnjava kako je omaleni Argentinac mogao napustiti klub da nije bilo bivšeg trenera kojem je u četvrtak 25. travnja bila peta godišnjica smrti. Podsjećamo, umro je od posljedica raka žlijezde slinovnice u dobi od 45 godina.

"Tito je tada bio u osjatljivoj fazi, a Leo nije bio uvjeren hoće li ostati. Sastali su se i iako nisam bio prisutan, znam da su proveli razgovarajući satima. Messi je kasnije odlučio ostati", rekao je Jordi Roura, bivši Vilanovin pomoćnik za Radio Kanal Barcelona.

BARCELONA, SPAIN - MAY 05:  Lionel Messi of Barcelona speaks with Tito Vilanova the Barcelona head coach as he prepares to come off the bench during the La Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on May 5, 2013 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images

U to doba medijski se nagađalo o mogućevom Messijevom transferu, ali do njega nikad nije došlo. Messi je ostao na Camp Nou na zadovoljstvo svih navijača Katalonaca. Roura se rado prisjeća rekorde sezone (2012/13) u kojoj je osvojeno 100 bodova u španjolskom prvenstvu.

"Postigli smo nešto fantastično i to se neće ponoviti", dodao je Roura.

Linker
27. travanj 2024 21:46