AFP
JUVENTUS

Uz Llorentea žele i Davida Villu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2013. 13:14

Prema napisima dijela talijanskih medija, aktualni talijanski nogometni prvak Juventus u ljetnom će prijelaznom roku pokušati dovesti španjolskog napadača Barcelone Davida Villu (31).

Iako je Juventus od ljeta već osigurao dolazak Fernanda Llorentea iz Atheltic Bilbaa, očito trener Antonio Conte želi maksimalno zaoštriti konkurenciju u napadu.

Villa ove sezone igra vrlo neredovito pod Titom Vilanovom i već ranije mediji su ga dovodili u kontekst potencijalnog transfera u Arsenal. U siječnju je londonski klub pokušao isposlovati transfer, ali u Barceloni nisu bili spremni na prodaju.

Villi ugovor s Barcelonom istječe na ljeto 2014. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Juventus potpisao Pepića



Juventus je potpisao 19-godišnjeg crnogorskog veznjaka Hasana Pepića, koji uz crnogorsko ima i njemačko državljanstvo.

Vijest je torinski klub potvrdio na svojoj web-stranici, a detalji ugovora nisu poznati. Pepić u Juventus dolazi iz njemačkog drugoligaša Dynamo Dresdena kao slobodan igrač.

Pepić će u početku trenirati sa rezervnom momčadi, te se s vremenom pokušati nametnuti treneru prve momčadi Antoniju Conteu.

Talentirani nogometaš ponikao je u omladinskom pogonu Stuttgarta, a u Karlsruheu je 2011. godine započeo profesionalnu karijeru.

Linker
21. rujan 2024 09:14