Roberto De Zerbi i kadar iz Kijeva

 Profimedia/AFP
RATNO STANJE

Vapaj iz Kijeva! Trener i igrači Šahtara zapeli u hotelu: ‘Situacija je ozbiljna, molite se za nas‘

‘Osjećamo se napušteno, ne znamo što raditi...‘, rekla je pak supruga jednog nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 24. veljača 2022. 11:34

Jutros su se obistinila najgora predviđanja, ruska je vojska započela s invazijom na Ukrajinu, a prizori iz te zemlje su stravični. Diljem ukrajinskih gradova odjekuju eksplozije, civili bježe iz napadnutih područja, a rat su na svojoj koži osjetili i brojni sportaši.

Tamošnje nogometno prvenstvo već je zaustavljeno, a veliku dramu u ovim trenucima proživljavaju nogometaši i članovi Šahtara. Prema informacijama kojima raspolaže talijanski SportMediaset u jednom su kijevskom hotelu ostali zarobljeni glavni trener kluba Roberto De Zerbi, a s njim navodno i nekoliko drugih članova stožera te dio igračkog kadra.

Među onima koji su zapeli u hotelu je i brazilski napadač Junior Moraes. On se, naime, i sam javio na Instagramu i javno zatražio pomoć i molitvu.

"Situacija je ozbiljna i zapeli smo u Kijevu čekajući rješenje za izlazak. Nalazimo se u hotelu. Molite se za nas", poručio je Moraes preko Instagram storyja.

image

Junior Moraes

Screenshot (Instagram)

Globo.com prenosi i izjavu supruge jednog igrača.

"Osjećamo se napušteno, ne znamo što raditi. Vijesti ne dopiru do nas, osim onih iz Brazila... Imamo dio odjeće i još ne znamo kako ćemo riješiti situaciju", otkriva neimenovana supruga iz hotela.

Podsjetimo, legendarni hrvatski nogometaš Darijo Srna sportski je direktor u Šahtaru, ali u ovim trenucima nema informacija o tome nalazi li se s momčadi u gore spomenutom hotelu.

Sve najnovije vijesti o ratu u Ukrajini pročitajte OVDJE

Linker
18. svibanj 2024 13:17