DAMIR KRAJAC Cropix
‘VEĆ SAM U VELIKOM KLUBU‘

Vatreni na meti Chelseja, Man. Uniteda i Atletico Madrida! ‘Iskreno, nisam pitao menadžera, nije me briga‘

U Londonu, Manchesteru i Madridu navodno već rade na tome da dovedu hrvatskog braniča...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2022. 17:01

U Chelseaju su ovog ljeta odlučili pod svaku cijenu zacementirati posljednju obrambenu liniju. A izraz ‘pod svaku cijenu‘ na Stamford Bridgeu shvatili su doslovno pa su za Kalidoua Kolulibalyja i Marca Cucurellu iskeširali gotovo 100 milijuna funti. I tu ne misle stati!

Prema pisanju portala 90min i Daily Mail, Chelsea je zainteresiran za braniča Vatrenih - Josipa Juranovića. Bivši hajdukovac odradio je iznimno dobru sezonu na Otoku u dresu Celtica u koji je stigao iz varšavske Legije za samo 2,5 milijuna funti. Njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo te je uvršten u najbolju momčad škotskog Premiershipa.

No, nije Chelsea jedini koji se zanima za usluge hrvatskoga reprezentativca. Madridski Atletico i pogotovo Manchester United navodno su već povukli neke poteze kako bi doveli Juranovića.

image
ANDY BUCHANAN Afp

"Nadam se da se u svim tim glasinama krije nekakva istina, ali iskreno nisam niti pitao menadžera, nije me bilo briga. Moram ostati čvrsto na zemlji. Drago mi je da se klub poput recimo Atletico Madrida zanima za mene, međutim ja sam već u velikom klubu što Celtic zaista i jest."

A jedna je od glasina i da je trener Crvenih vragova Erik Ten Hag spreman pustiti Aarona Wan-Bissaku pa ga nadomjestiti Juranovićem na mjestu desnoga beka.

Prema Transfermarktu, hrvatski branič trenutno vrijedi oko 7 milijuna eura, no prema pisanju Daily Maila, United bi mogao ponuditi i do 15 milijuna.

U Engleskoj, Španjolskoj, Njemačkoj i Italiji prijelazni rok traje do 1. rujna.

Linker
20. travanj 2024 12:53