Majer postaje sve važniji igrač Vatrenih

 GORAN MEHKEK Cropix
ŽELE GA MNOGI KLUBOVI

Vatreni na meti nogometnih velikana, oglasio se i njegov zastupnik: ‘On je igrač za Juventus, ali...‘

‘Raste eksponencijalno i postao je važna karika u igri hrvatske reprezentacije‘
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2022. 05:59

Lovro Majer pobuđuje sve više zanimanja nogometnih velikana. Ovaj 24-godišnjak igra sjajno u svojoj drugoj sezoni u Rennesu, a u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji je u užoj rotaciji. U posljednje dvije utakmice izbornik Zlatko Dalić ga je koristio kao prvu zamjenu za pozicije u veznom redu, a to je dodatno učvrstilo Majerov status.

Hrvatski nogometaš je već ovog ljeta mogao promijeniti sredinu. Dugo se pričalo o zanimanju madridskog Atletica za njega, ali na kraju je on ostao u Rennesu. No, teško je vjerovati da ga francuski klub neće prodati u ljeto sljedeće godine, možda već i nakon Svjetskog prvenstva s obzirom na to koliko je zanimanje velikih klubova za njegove usluge. U Italiji se, primjerice, pojavila priča o zanimanju Juventusa za njega, a tom je prilikom Majerov zastupnik za talijansko tržište, Marco Busiello, dao zanimljivu izjavu za Tuttosport.

"Lovro Majer raste eksponencijalno, postao je važna karika u igri hrvatske reprezentacije i definitivno je idealni ofenzivni veznjak za sve najveće klubove. Čak i za Juventus, zašto ne? No, u ovom trenutku, nema nikakvih kontakata s velikim klubovima, a sve zato što Rennes ne želi razgovarati o transferu. Bilo je nekih upita za njega od velikih klubova, ali su Francuzi sve zaustavili", izjavio je Busiello.

Inače, Majer je u ljeto 2021. godine prešao iz Dinama u Rennes za inicijalnih 12 milijuna eura. Trenutno ga Transfermarkt procjenjuje na 20 milijuna, ali cijena bi mu trebala biti puno, puno veća...

Linker
25. travanj 2024 14:07