DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
PIŠU ŠPANJOLCI

Vatreni zatražio odlazak? Traže ga francuski prvak i klub iz vrha Premiershipa, nude mu - prvu momčad

Zasad neimenovani engleski prvoligaš jamči hrvatskom vrataru poziciju u prvoj momčadi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. kolovoz 2021. 14:15

Atletico Madrid slaže još jednu šampionsku momčad za novu sezonu, a na vratima će im dakako mrežu čuvati jedan od najboljih svjetskih vratara Jan Oblak. Hrvatski vratar Ivo Grbić, koji je sada već punu godinu dana zamjena sjajnom Slovencu, izrazio je želju za promjenom sredine.

Bivši vratar Hajduka i Lokomotive sjeo je s predstavnicima madridskoga kluba i započeo ozbiljne pregovore, piše španjolski As. Navodno bi već idući tjedan trebala biti poznata informacija gdje će nastaviti karijeru.

U ovome trenutku zna se da su najviše 'zagrizli' aktualni francuski prvak Lille, španjolska Granada, zatim Valencia, ali i dva (zasad) neimenovana kluba iz engleskog Premiershipa. Zna se tek da je jedan od ta dva kluba u vrhu engleskog prvenstva, odnosno da igra neko od europskih natjecanja u novoj sezoni. Uz to, navodno Grbiću jamče poziciju prvoga vratara.

image
CARMEN JASPERSEN Afp

Lille je, čini se, već poslao i konkretnu ponudu, no iz Atletico Madrida poručili su da pristaju - uz jedan bitan uvjet: u obzir dolazi isključivo posudba.

Ove je navode dodatno potencirala informacija kako Diego Simeone već aktivno traži rezervnog golmana te su ostvareni prvi kontakti s 30-godišnjim vratarom Borussije Dortmund i švicarske reprezentacije Romanom Bürkijem.

Dakle, ako je vjerovati Španjolcima, sve bi trebalo biti realizirano već za tjedan dana.

Linker
13. svibanj 2024 06:35