MARCO BERTORELLO Afp
JE LI ON ODGOVOR?

Već su potrošili brdo milijuna, a sada spremaju novu bombu: Chelsea kreće u lov na mašinu za golove

Chelsea treba pravog centarfora i ovaj se nogometaš na papiru doima kao idealno rješenje
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. ožujak 2023. 18:23

Chelsea je bio rekorder potrošnje u zimskom prijelaznom roku, a čini se da vlasnik Todd Boehly namjerava nastaviti sličnim ritmom i ubuduće.

Na meti Bluesa navodno se nalazi sjajni nigerijski napadač Victor Osimhen, koji para mreže u dresu Napolija koji je na pragu osvajanja svog trećeg naslova prvaka Italije.

Ovaj 24-godišnji nigerijski reprezentativac dosad je postigao 25 pogodaka u 29 nastupa u svim ovosezonskim natjecanjima, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 70 milijuna eura.

image
MARCO BERTORELLO Afp

Jasno je da će Napolijev gazda Aurelio De Laurentiis tražiti i više, ali za Chelsea cijena ne predstavlja nikakav problem.

Calciomercato izvještava kako je londonski klub u sklopu Osimhenovog transfera spreman u suprotnom pravcu poslati američkog ofenzivca hrvatskog porijekla Christiana Pulišića.

Chelsea treba pravog centarfora i Osimhen se na papiru doima kao idealno rješenje. S druge strane, interes za Pulišića iskazali su i Milan te Juventus.

Amerikancu uskoro istječe ugovor na Stamford Bridgeu, a skromna minutaža i žestoka konkurencija za pozicije u momčadi sugeriraju mogućnost njegovog skorog odlaska, možda već na ljeto...

Linker
26. travanj 2024 12:49