GRIGORY SYSOEV Sputnik Via Afp
‘ČARLI, MI SMO S TOBOM‘

Vedran Ćorluka odstupio nakon samo 13 dana! Evo kako je objasnio naprasni odlazak s nove funkcije

‘Vedranu želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu‘, poručili su iz kluba.
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. srpanj 2021. 21:45

Vedran Ćorluka bio je manje od dva tjedna pomoćni trener u moskovskom Lokomotivu. Ruski klub je objavio na svojoj web stranici da je otišao iz obiteljskih razloga.


- Nažalost iz osobnih razloga napuštam mjesto u trenerskom stožeru momčadi Lokomotiv Moskva - citirala je Ćorluku službena stranica kluba. Još je rekao:


- Želim još jednom zahvaliti svima na svemu što sam doživio u ovom velikom klubu. Sretno svima u klubu u novoj sezoni i u budućnosti.


Ćorluka je završio igračku karijeru u svibnju ove godine. Nakon toga ušao je u stožer Lokomotiva na poziv trenera Srbina Marka Nikolića, kao i u stožer hrvatske reprezentacije u koji ga je pozvao izbornik Zlatko Dalić. Nedugo nakon ispadanja Vatrenih s Eura priključio se klubu, međutim nije se mogao posvetiti poslu.


- Vedran je izrazio veliko žaljenje zbog potrebe da donese takvu odluku, ali sada mu okolnosti ne dopuštaju da se usredotoči na svoje profesionalne aktivnosti. Vedranu želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu. Čarli, mi smo s tobom - poručio mu je Lokomotiv.


Prema ranijim najavama iz HNS-a Ćorluka i dalje ostaje Dalićev pomoćnik u reprezentaciji. Ne bude li promjena...
Kao igrač Vedran je nosio dres Lokomostiva od 2012. do 2021. godine. Ima naslov prvaka Rusije, četiri puta je osvojio kup države, a ujedno je i vlasnik Superkupa Rusije.

Linker
17. kolovoz 2022 06:44