Mario Budimir

 SCREENSHOT: FACEBOOK
U 44. GODINI

Velika tuga i iznenadni šok u Rudešu: ‘Napustio nas je naš dragi Buda, bio je dobra duša Trnovčice‘

Bio je veliki zaljubljenik u nogomet, tu ljubav naslijedili su i sinovi, koji igraju u Dinamu
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 26. siječanj 2022. 16:26

Od Marija Budimira oproštaju se njegovi susjedi i bivši suigrači. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje djece. Mario je bio veliki zaljubljenik sporta i nogometa, aktivan i kao veteran, a ljubav prema sportu i nogometu, zajedno sa suprugom Ivanom, prenio je i na sinove Mirka i Stipu, koji su dio omladinskog pogona GNK Dinamo.

”Prerano smo ostali bez još jednog čovjeka koji je puno napravio za naš klub. Mario Budimir, bivši igrač NK Rudeša je preminuo u 44. godini života. laka ti bila hrvatska zemlja Mario. Posljednji ispraćaj će biti u petak 28. siječnja u 13.20 sati na Mirogoju”, napisali su u NK Rudeš.

”Napustio nas je naš dragi susjed, prijatelj, suigrač i prije svega veliki gospodin. Napustio nas je naš dragi Buda. Za one koji su ga slabije poznavali Mario Budimir bio je dobra duša našeg kvarta, uvijek vedar i nasmijan, ali takve valjda i Bog najviše voli imati u društvu pa ga je pozvao k sebi. Nedostajat ćeš nam puno prijatelju, vjerojatno će puno vremena proći dok shvatimo da više nisi među nama, ali srest ćemo se mi opet jednog dana na nebeskim terenima gdje ćemo ponovno skupa zaigrati nogomet i popiti pivu. Ovim putem također želimo izraziti sućut obitelji našeg prijatelja uz obećanje da ćemo svi zajedno paziti na tvoja dva anđela Stipu i Mirka. Počivaj u miru prijatelju dragi. Posljednji pozdrav od tvojih veterana”, oproštajna je poruka iz Trnovčice.

To su samo neke od brojnih poruka s društvenih mreža. Mariov iznenadni odlazak šokirao je sve koji su ga poznavali...

”Dragi naš Mario, nedostajat će nam tvoja vedrina i pozitivna energija koju si uvijek unosio među nas. Do ponovnog susreta na nekom boljem mjestu. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima.”

Tvoji kolege iz Rost Šport-a

Linker
07. travanj 2024 22:48