LINDSEY PARNABY Afp
TUŽNA VIJEST

Velika tuga u slavnoj obitelji: Nakon 57 godina braka preminula supruga jednog od najvećih trenera svih vremena

‘Duboko smo ožalošćeni što potvrđujemo jučerašnji odlazak Lady Cathy Ferguson‘, piše u priopćenju obitelji
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2023. 16:25

Lady Cathy Ferguson, supruga bivšeg legendarnog menadžera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona, umrla je u četvrtak u 84. godini, objavila je obitelj. Obitelj Ferguson potvrdila je smrt Lady Cathy priopćenjem u današnjim popodnevnim satima.

Cathy i Sir Alex upoznali su se kad je menadžer Uniteda imao 23 godine, 1964., a vjenčali su se dvije godine kasnije. U braku su proveli 57 godina. Dobili su tri sina, Marka 1968. godine, i blizance Jasona i Darrena 1972. godine.

"Duboko smo ožalošćeni što potvrđujemo jučerašnji odlazak Lady Cathy Ferguson, iza koje su ostali suprug, tri sina, dvije sestre, 12 unučadi i jedno praunuče. Obitelj moli za privatnost u ovom trenutku s tim.", rekla je obitelj Ferguson u priopćenju.

Cathy Ferguson je podržavala svojeg muža Sir Alexa tijekom po život opasnog krvarenja u mozgu koje je pretrpio u svibnju 2018.

"Svi u Manchester Unitedu izražavaju našu iskrenu sućut Sir Alexu Fergusonu i njegovoj obitelji povodom smrti Lady Cathy, voljene supruge, majke, sestre, bake i prabake, i kule snage za Sir Alexa tijekom njegove karijere", priopćio je engleski klub.

Linker
24. travanj 2024 14:25