MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 27: Angel di Maria of Manchester United runs with the ball during the Barclays Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on September 27, 2014 in Manchester, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
 Laurence Griffiths / Getty Images / 2014 Getty Images
VEĆ NAPUŠTA UNITED?

VELIKA UTRKA NA POMOLU Španjolski i njemački velikani u lovu na Argentinca!

Protekle sezone Di Maria je za Crvene vragove nastupio u 32 utakmice te zabio 4 gola, ali i priznao kako mu je bilo teško naviknuti se na život u Engleskoj
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 24. lipanj 2015. 15:58

Angel Di Maria mogao bi napustiti Old Trafford, piše engleski Independent. Barcelona je navodno stupila u kontakt s argentinskim veznjakom te ga želi dovesti na Camp Nou.

Di Maria je javno govorio kako nema namjere napustiti United u koji je prošlog ljeta za 75 milijuna eura došao iz ljutog Barcinog rivala, Real Madrida. No, šuška se kako ipak nije sretan u Manchesteru te ne bi imao ništa protiv transfera u mediteranske krajave.

Ove sezone je za Crvene vragove nastupio u 32 utakmice te zabio 4 gola, ali i priznao kako mu je bilo teško naviknuti se na život u Engleskoj:

- Bila je ova teška godina za mene. Nova zemlja, novi jezik - nisam se prilagodio novoj sredini na početku. No, kada dođem s Cope dat ću sve od sebe da budem bolji sljedeće sezone.

Istovremeno njemački Bild piše kako je i Bayern bacio oko na Argentinca. Bavarci traže alternativu ozljeđenom Riberyju te bi Unitedu za uzvrat ponudili 25 milijuna eura i Bastiana Schwinsteigera

Linker
24. rujan 2024 03:20