CROPIX
NAKON SVIH POHVALA

VELIKAN VATRENIH EKSPRESNO NAPUŠTA NOVI KLUB! Naprasno prekinuta avantura života proslavljenog hrvatskog reprezentativca

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. veljača 2020. 09:33

Nakon šest mjeseci Robert Jarni više nije trener indijskog NorthEast Uniteda.

Do sporazumnog je raskida došlo nakon remija s Jamshedpurom (3:3) kojim je Jarnijev sada već bivši klub ostao na devetom, pretposljednjem mjestu prvoligaške ljestvice. Samo dvije pobjede u 15 utakmica (posljednja 6. studenoga), 13 osvojenih bodova i najslabiji napad lige (12 golova) presudili su Jarniju tri kola prije kraja prvenstva, piše Slobodna Dalmacija.

- Zadovoljan sam našom izvedbom. Rekao sam dečkima da igraju za naš ponos – rekao je Jarni nakon te utakmice, ne znajući da se bliži rastanak.

Šteta, jer nekadašnji trener Hajduka krenuo je obećavajuće u svoju indijsku avanturu. Potpisao je u kolovozu naslijedivši Nizozemca Eelca Schattorieja i u prvih šest kola skupio deset bodova bez poraza, ali je onda upao u crnu seriju iz koje se nije mogao izvući i koja mu je na koncu oduzela posao.

Poremetile su ga ozljede nekih ključnih igrača poput ganskog napadača Asamoaha Gyana pa je plasman u doigravanje među najbolje četiri momčadi postao nedostižan.

Klub je zahvalio Jarniju na suradnji, a tamošnja javnost hvali našeg proslavljenog reprezentativca jer je usprkos slabim rezultatima pokazao hrabrost davanjem minutaže mladim igračima.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 16:44