Screenshot
SPEKTAKL ZA OPROŠTAJ OD GODINE

VELIKI DERBI HRVATSKOG FUTSALA Nacional protiv Splita uz izravan prijenos na HNTV-u!

1. HMNL Danas i sutra na rasporedu je posljednje kolo prvog dijela, derbi Nacionala i Splita u prvom planu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2016. 10:55

U zadnjem kolu jeseni koje će biti odigrano večeras (utorak) i sutra (srijeda) u programu su tri velika okršaja. Zadnje kolo polusezone donosi još jedan super derbi, ogled Nacionala i Split Tommija. Treći je to veliki futsal događaj u zadnjih mjesec dana u Zagrebu. Poslije nastupa Nacionala u elitnoj rundi UEFA Futsal Cupa, o potom i velikog gradskog derbija s Futsal Dinamom, sada stiže i Split Tommy, najčešći rival u finalima doigravanja za prvaka.

Novinari su već osigurali titulu jeseni, već su pomalo i umorni, a u susretima s Nizozemskom stradao je Tihomir Novak. Kapetan Nacionala slomio je prst desne noge i dulje će biti izvan parketa.

Splićani su nakon sjajne serije od sedam pobjeda u nizu u prošlom kolu kiksali na Gripama od Broda 035. Ovog puta Splićani uistinu nemaju što izgubiti, iako je Nacional veliki favorit bez obzira na umor i neigranje Novaka, a opet će se igrati u Domu sportova 2.

Večeras je još jedan derbi, susjedski i to u Makarskoj gdje će stići Vrgorac. Makarani su na bod zaostatka od Splita i kako računaju na njihov poraz, a svoju pobjedu protiv Vrgorčana jasno je da će loviti sva tri boda, iako je u takvim dvobojima rezultat uvijek visio do samog kraja. U ostalim večerašnjim susretima tražit će se bodovi za što tvrđu poziciju za nastavak sezone, a sve će u srijedu biti okončano velikim slavonskim derbijem Broda 035 i Osijeka. Na krilima veličanstvene pobjede na Gripama, Brođani dočekuju Osječane i za potvrdu najugodnijeg iznenađenja jeseni trebaju novu pobjedu što će jamačno gosti pokušati spriječiti i proljeće dočekati s bar malo boljom bodovnom zalihom.

----------------------------------------------------------------

Raspored 11. kola, utorak: Nacional - Split Tommy (20-HNTV), Novo vrijeme Apfel - Vrgorac (19,15), Alumnus - Square (21), Potpićan ‘98 Istra - Futsal Dinamo (21), Solin - Uspinjača (20,15); srijeda: Brod 035 - Osijek-Kelme (20.30).

Linker
04. svibanj 2024 02:55