Roko Šimić u slavlju sa suigračima

 VICTOR JOLY Dppi Via Afp
Katalonci otkrivaju

Veliki dragulj hrvatskog nogometa na meti Barcelone! ‘Jako im se sviđa mladi napadač‘

Sin legendarnog Vatrenog briljira, a svojim je igrama privukao pozornost i katalonskog diva
Piše: SNObjavljeno: 27. travanj 2022. 18:33

Nedavno se stvorila velika priča oko interesa Barcelone za hrvatskog reprezentativca Bornu Sosu, Marcelo Brozović više se puta spominjao u istom kontekstu, a čini se da pažnju diva s Camp Noua sve više privlači još jedan Hrvat.

Naime, prema pisanju katalonskog Sporta, Barca pozorno prati Roka Šimića!

Sin legendarnog Vatrenog Darija Šimića iza sebe ima fantastičnu sezonu, a briljirao je i u Ligi prvaka mladih gdje je postigao sedam pogodaka i svojim potezima odveo Salzburg do finalne utakmice.

Nažalost, Roko je ostao bez učinka u završnici koja je portugalskoj Benfici pripala s uvjerljivih 6:0.

image

Roko Šimić

VICTOR JOLY Dppi Via Afp

"Barcelona nastavlja pratiti dragulje koji bi mogli zablistati u budućnosti, a u Nyonu su gledali Chera Ndoura, 17-godišnjeg veznjaka Benfice. Drugi igrač koji se jako sviđa Barci je Roko Šimić. Riječ je o napadaču koji igra za Salzburg i koji je u ovoj sezoni već debitirao u Ligi prvaka (seniorskoj, op.a.) odigravši tri minute. Riječ je o golgeteru koji je uspio postići 13 pogodaka u 19 utakmica koje je odigrao u Drugoj austrijskoj ligi. Dok je u Ligi prvaka mladih ubilježio sedam golova i tri asistencije", navode iz Sporta.

Podsjetimo, mladi Roko na meti je nekoliko klubova, a od velikana bi ga u svojim redovima voljeli vidjeti i čelnici Milana.

image

Roko Šimić

DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Linker
19. travanj 2024 16:31