Gabriele Maltinti Getty Images
'OVO JE NEPRIHVATLJIVO'

VELIKI PREOKRET, 'NAJBOLJE PLAĆENI TRENER SVIJETA' POLUDIO NA KLUB KOJI GA JE ODBACIO 'Lažu! Tražit ću od UEFE da ih izbaci iz Europe!'

Piše: Vjekoslav PaunObjavljeno: 30. travanj 2020. 18:40

Nakon što se medijima proširila informacija da je Siniša Mihajlović postao "najplaćeniji trener svijeta", jer je za 12 dana u Sportingu dobio vrtoglavih tri milijuna eura, stigao je ipak demanti iz odvjetničkog ureda poznatog trenera...

"Sporting mi do danas još nije isplatio dugovanje. Od početka godine, kad su prvi put priznali dugovanje, nisu učinili ništa drugo nego li samo odgoditi isplatu.", poslali su priopćenje.

"Zadnjih mjeseci iz kluba dolazi niz prijedloga ne bi li odgodili isplatu, pa sam u cijelu priču morao uključiti UEFA-u. Tek tad je klub izvršio djelomičnu uplatu."

VERONA, ITALY - AUGUST 25:  Bologna FC coach Sinisa Mihajlovic looks on during the Serie A match between Hellas Verona and Bologna FC at Stadio Marcantonio Bentegodi on August 25, 2019 in Verona, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images
Siniša Mihajlović

Čini se da će morati učiniti slične metode...

"Takvo ponašanje je neprihvatljivo i opet ću se obratiti UEFA-i ne bi li dobio kompletan iznos. Ići ću skroz do kraja, čak ako to znači i izbacivanje Sportinga iz svih europskih natjecanja".

Mihajlović je tražio 10 milijuna eura, ali sud u Švicarskoj donio je odluku da se treneru isplati tri milijuna eura. Sporting je promijenio upravu kluba taman kada je stara uprava potpisala ugovor s Mihajlovićem, trogodišnji ugovor bio je vrijedan 12 mil. eura.

Linker
04. svibanj 2024 19:05