David Cleveland/imagesource/profimedia
SRAMOTNE SCENE

Veliki skandal u Srbiji! Nakon utakmice domaći igrači fizički nasrnuli na goste, dječak završio na hitnoj

Najdeblji kraj izvukao 14-godišnji Luka P. koji je dobio nekoliko udaraca u glavu
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2023. 21:31

Veliki skandal potresa Srbiju. Na utakmici 14. kola pionirske lige ‘FSO NOVI PAZAR-RAŠKA-TUTIN‘ u kojoj je domaćin Tutin slavio s 4:3 protiv gostujuće ekipe Bane 1931 brutalno je pretučen jedan od dječaka.

Nakon što su se gostujući igrači presvukli u svlačionici i zaputili prema kombiju, domaći su ih presreli i fizički nasrnuli na njih, piše Kurir. Isti list javlja kako je najdeblji kraj izvukao 14-godišnji Luka P. koji je dobio nekoliko udaraca u glavu, a zbog ozljeda je završio i u bolnici na šivanju.

Cijeli slučaj je prijavljen policiji, a pretučeni igrač je otkrio što se točno dogodilo.

- Dana 29.04.2023. godine oko 14:45, nakon završetka naše utakmice, svi smo otišli do svoje svlačionice. Kada smo se spremili i izašli sa stadiona uputili smo se prema našem vozilu. Kada sam krenuo prema vozilu, grupa dječaka je fizički nasrnula na mene, a jednog sam prepoznao jer je igrao na našoj utakmici i bio isključen zbog crvenog kartona - otkrio je Luka P. pa dodao:

- Saznao sam da se radi o Velminu R. i još jednoj osobi u bijeloj jakni za koju ne znam kako se zove, a koja je također fizički nasrnuo na mene. Nakon tog događaja stigla je hitna pomoć koja me odvela u bolnicu gdje mi je ukazana liječnička pomoć. To je sve što mogu reći u vezi ovog događaja - prenosi Kurir.

Linker
03. svibanj 2024 15:39