Screenshot: YouTube
DOBRO JE POČELO

VELIKI ŽUTI ODUŠEVLJEN DEBIJEM NA KLUPI ZMAJEVA I ODMAH NAJAVLJUJE NOVE PROMJENE 'Bit će igrača za budućnost Bosne i Hercegovine sigurno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2018. 23:26

Novi izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki bio je više nego zadovoljan svojim debijem na klupi Zmajeva. BiH je noćas u Los Angelesu odigrala 0:0 protiv Sjedinjenih Američkih Država, i unatoč šarenom sastavu sklopljenom od igrača iz domaće lige i mlade reprezentacije, bila bolja od domaćina.

BIH je najveću šansu imala početko drugog dijela, kada je iskusni Medunjanin 'zapucao' penal i s 11 metara pogodio stativu, a promašili su Zmajevi još nekoliko dobrih prilika za pobjedu.

"Odigrali smo izvanrednu utakmicu, borili se, imali smo šansi, čak smo mogli i pobijediti, promašili smo penal. Uglavnom, u globalu, mogu biti zadovoljan", rekao je Prosinečki nakon utakmice i najavio sljedeći susret na mini turneji - Meksiko, u noći sa srijede na četvrtak.

"Bit će novih promjena u momčadi, zato smo i došli na ovu turneju. Želim isprobati sve igrače i vidjeti na koje od njih mogu računati. Ima talentiranih, to su i danas pokazali i to nas veseli. Bit će igrača za budućnost Bosne i Hercegovine sigurno", poslao je Veliki Žuti putem Avaza poruku nade navijačima u BiH.

Linker
06. svibanj 2024 11:44