FRANCK FIFE Afp
NOVI PORAZ BIH

Veliko razočaranje u susjedstvu! Bivši trener Dinama na udaru: ‘Neću odgovoriti, jako si negativan‘

‘Moramo napraviti analizu i vidjeti što je najbolje. Uvijek sam radio ono što je dobro za momčad‘
Piše: SNObjavljeno: 17. studeni 2021. 07:38

Nogometna reprezentacija BiH upisala je poraz na Bilinom polju od Ukrajine 2:0 u posljednjem susretu kvalifikacija za SP 2022. godine. Kako tamošnji mediji navode, BiH je tako završila najgori kvalifikacijski ciklus u svojoj povijesti, ali izbornik Ivajlo Petev tvrdi kako je napravljen solidan posao.

Također valja istaknuti kako u susretu protiv Ukrajinaca u sastavu nije bilo ponajboljeg igrača Miralema Pjanića kojeg je izbornik suspendirao zbog nediscipline.

- Ovo ću reći posljednji put i to je to, to je bio dogovor između mene i njega i s tim ću završiti. Previše ga cijenim kao igrača i čovjeka. Kada je utakmica u pitanju zadovoljan sam željom i borbom, 2:0 nije pošteni rezultat.

Da li razmišljate o ostavci?

- Jako si negativan i neću ti odgovoriti na to - odgovorio je Petev novinaru na postaljevno pitanje.

Zašto protiv Ukrajine nije igrala najbolja momčad?

- Obzirom na ono što se dogodilo u subotu htio sam malo izrotirati momčad i dobiti novu energiju. Mislim da je pošteno da dobijem neku sliku budućnosti i zato sam određenim igračima dao minutažu.

Hoće li biti rezova u igračkom kadru?

- Moramo napraviti analizu i vidjeti što je najbolje. Uvijek sam radio ono što je dobro za momčad, moramo vidjeti sada što i kako.

Da li ste vi griješili tokom kvalifikacija?

- Sigurno, nema čovjeka koji ne griješi. Imamo mlade, dobre i kvalitetne igrače i najvažnije je da oni napreduju kroz svoje klubove. Vjerujem u njih.

Računate li na Pjanića dalje?

- Računam na sve igrače.

Linker
01. travanj 2023 09:23