/ Shaun Botterill/Getty Images)
IZVUKAO DEBLJI KRAJ

VEZNJAK ENGLESKE REPREZENTACIJE POBRAO BATINE NAKON ŠTO SE UPUCAVAO DJEVOJCI DRUGOG NOGOMETAŠA Ispred kluba ga dočekala šestorica tipova

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. rujan 2019. 13:44

Vezni nogometaš Chelseja Danny Drinkwater navodno je napadnut od strane šestorice momaka koji su ga zaskočili nakon što se upucavao djevojci drugog nogometaša, prenosi engleski mediji. Drinkwater koji se trenutačno nalazi na posudbi u Burnleyu odlučio se opustiti jednu večer u Manchesteru, ali nije se dobro proveo.

Prema navodima Sun-a, veznjak Gordog Albiona se posvađao s jednim od suigrača te ga je na kraju čitave priče osiguranje izbacilo iz noćnog kluba. Iako je nekoliko puta upozoren da ostavi djevojku Kgosija Ntlhea, inače braniča Scunthorpe Uniteda, na miru, Drinkwater nije odustajao.

Nakon što ga je osiguranje izbacilo iz kluba Drinkwater se našao oči u oči sa šestoricom bijesnih ljdi koji su ga prema tamošnjim medijima napali tupim predmetima. Veznjak je iz tučnjave izašao s masnicom ispod oka, natečenim čelom, porezotinom na obrazu te poderanim gležnjem koji bi ga mogao izbaciti s terena i do mjesec dana. Jedan od svjedoka kazao je za Sun:

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 30: Danny Drinkwater of Chelsea during the Premier League match between Chelsea and Stoke City at Stamford Bridge on December 30, 2017 in London, England. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)
Catherine Ivill/Getty Images

- U jednom se trenutku skupio u kluglu na tlu dok mu je ostatak ekipe skako po gležnju. Neki su se i derali - 'polomite mu noge'. Znali su da je nogometaš u Premier ligi, bilo je krvi posvuda.

Još uvijek nisu poznati detalji čitave priče, a spomenuti nogometaš čijoj se djevojci Drinkwater upucavao, navodno nije upleten u čitavi incident. Također valja napomenuti kako policija nije intervenriala obzirom da veznjak ništa nije niti prijavio.

Igračev glasnogovornik se također osvrnuo na krvavu večer u Manchesteru.

- Dannyju je jasno da je zabrljao i spreman je prihvatiti svaku kritiku. Jako dobro zna da se ne smije dati isprovocirati i da mora pobjeći od takvih situacija. Čitavu će stvar riješiti s ljudima iz kluba privatno i iskreno.

Linker
30. travanj 2024 23:15