STEFANI REYNOLDS Afp
PREDSEZONSKE UTAKMICE

VIDEO: Arsenal i Chelsea super uvjerljivi na američkoj turneji. Havertz zabio iz voleja, ‘Topnici‘ ispisali povijest

Najljepši gol na utakmici Arsenala i zvijezda iz MLS lige postigao je Gabriel Jesus već u 3. minuti
Piše: SNObjavljeno: 20. srpanj 2023. 07:21

Nogometaši Chelseaja i Arsenala upisali su istovjetne 5:0 pobjede tijekom predsezonske turneje po SAD-u. Chelsea je u Chapen Hillu u Sjevernoj Karolinini slavio protiv velškog Wrexhama, a Arsenal protiv All Star momčadi MLS lige.

Novi menadžer ‘Bluesa‘ tako je s pobjedom otvorio svoj mandat. U novom Pochettinovom Chelseaju istaknuo se nizozemski branič Ian Maatsen koji je zabio prva dva gola na utakmici (3. i 42. minuta), dok su preostale golove zabili Conor Gallagher (80.), Christopher Nkunku (90.) i Ben Chilwell (90+3‘).

Gol Nkunkua za 4:0 možete pogledati OVDJE.

Arsenal je pak na Audi Fieldu u Washingtonu deklasirao najbolje igrače MLS lige. Pritom su ‘Topnici‘ postavili novi rekord, naime postali su strana momčad koja je s najvećom razlikom pobijedila MLS All Star ekipu u 27-godišnjoj povijesti ovog natjecanja. MLS All Star ekipa uputila je svega jedan udarac u okvir Arsenalovog gola, dok je raspoloženi londonski sastav bušio njihovu mrežu.

Lijepi gol Jesusa za 1:0 možete pogledati OVDJE.

Gabriel Jesus (3.), Leandro Trossard (23.), Jorginho (47.-11m), Gabriel Martinelli (84.) i Kai Havertz (89.) iz voleja zabili su golove za Arsenal.

image
STEFANI REYNOLDS Afp

Debitantski gol Havertza za Arsenal možete pogledati OVDJE.

Zanimljivo je kako je Havertz zabio gol za konačnih 5:0 i to samo dan nakon što je ispisao negativan rekord u natjecanju u vještinama, gađajući gol upravo iz voleja.

Linker
28. travanj 2024 04:19