Sead Kolašinac tijekom obračuna s napadačima
 Screnshot
STRAŠNE SCENE U LONDONU

VIDEO: ARSENALOVE ZVIJEZDE NAPADNUTE NOŽEVIMA U BRUTALNOM OBRAČUNU Mesut Ozil pobjegao iz automobila, reprezentativac BiH branio ga golim rukama!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2019. 00:20

Mesut Özil i njegov suigrač iz Arsenala Sead Kolašinac u četvrtak su bili žrtve brutalnog napada u Londonu. Özila su vidjeli svjedoci kako kako u svom crnom Mercedesu G-klase juri ulicama britanske prijestolnice dok ga pri velikoj brzini love dva mopeda.

U jednom je trenutku stao, a iz luksuznog je automobila iskočio Kolašinac i golim se rukama obračunao s dvojicom napadača koji su navodno bili naoružani noževima. Özil je navodno, nakon što ih je otjerao bosanskohercegovački reprezentativac, odjurio u obližnji turski restoran kako bi pozvao pomoć.

Policija je brzo reagirala, za nekoliko je minuta stigla na mjesto napada i zatim odmah ispitala šokirane nogometaše Arsenala.

36-godišnji svjedok izjavio je za Daily Mail:

"Özil je izgledao potpuno prestravljeno. Izgledao je kao da se bori za goli život, no tako bi vjerojatno reagirao svatko koga se napadne nožem. Vidio sam ga kako bježi u restoran. Napadači nisu imali kacige i bili su odjeveni u crnu odjeću dugih rukava što je po ovome vrućem vremenu djelovalo suludo. Izrazito su se isticali. Prizor je bio strašan."

Glasnogovornik 'Topnika' potvrdio je da je dvojac sudjelovao u incidentu. Nije htio previše komentirati slučaj, samo je izjavio da je sa spomenutim nogometašima sve u redu.

Linker
20. travanj 2024 01:13