Magui Corceiro

 INSTAGRAM
LJUBAVNI TROKUT

VIDEO: Atraktivna djevojka jednog od najskupljih nogometaša svijeta uhvaćena u ljubavnom činu s igračem Sportinga!?

Portugalski mediji pišu kako je djevojka Joaoa Felixa uhvaćena u zagrljaju s drugim nogometašem.
Piše: SNObjavljeno: 17. svibanj 2022. 13:11

Nogometno-manekenski ljubavni trokut glavna je tema u portugalskim medijima, a jedan od aktera cijele priče je Joao Felix, nogometaš Atletico Madrida i čovjek s petim najskupljim transferom u povijesti nogometa.

Felix je već neko vrijeme u vezi s portugalskom manekenkom Magui Corceiro, a portugalski mediji sada su u cijelu priču ubacili Pedra Porru, španjolskog stopera koji igra u Sportingu iz Lisabona.

Naime, na društvenim medijima se pojavila snimka iz jednog noćnog kluba na kojoj se tvrdi da su snimljeni Corceiro i Porro kako se grle i ljube. Snimka nije najjasnija pa se ne može sa sigurnošću tvrditi da su oni na njoj, ali to definitivno nije isključeno.

Postoji i druga snimka, ona nakon jedne utakmice Sportinga gdje Porro svoj dres daje Corceiro iako ga mnogobrojni mladi navijači kluba mole da upravo oni dobiju dres.

Cijela priča je u portugalskim medijima dobila toliku pozornost da je Porro osjetio da mora reagirati.

"Ova situacija je potpuno neugoda. Imam poseban odnos s njom, ali nitko nije nevjeran nikome. Moj imidž neće ništa narušiti, najmanje ovakve stvari jer mogu raditi što hoću. Prestanite blatiti nas troje kada za to nema potrebe", napisao je Porro.

Javila se i Corceiro koja se pitala koliko malo srama imaju oni koji prenose ovakve vijesti. Jedino Felix šuti. Znakovito ili ne?

Linker
26. travanj 2024 11:33