Navijači PSG-a ne skrivaju svoj bijes

 Screenshot (Twitter)
NEUGODNE SCENE IZ PARIZA

VIDEO: Bijesni navijači napali zvijezdu PSG-a, izvrijeđali ga, a onda su ga pokušali i izvući iz automobila

Branič pariškog sastava Layvin Kurzawa našao se na meti navijača koji su bijesni zbog ispadanja iz LP
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2022. 18:09

PSG je imao jednu nogu u četvrtfinalu Lige prvaka. U prvoj utakmici osmine finala elitnog natjecanja u Parizu su svladali Real Madrid s 1:0 i činilo se kako je ovo sezona u kojoj će napraviti iskorak. Ipak, Real je u Madridu bio prejak i pregazio ih s 3:1 i tako izbacio iz natjecanja.

Navijači PSG-a su se nadali da će, nakon ogromnih ulaganja u ekipu, napokon dočekati sezonu u kojoj će osvojiti naslov europskog prvaka. Iako su ih mnogi vidjeli kao jedne od glavnih favorita, to se ipak nije dogodilo, a navijači su nakon svega bijesni na skupe zvijezde svojeg kluba.

Najveće kritike su upućene upravi kluba i najvećim zvijezdama. Navijači su zviždali Neymaru i Lionelu Messiju, a traže i odlazak sportskog direktora Leonarda, ali i predsjednika Nassera Al-Keliafija koji su i najzaslužniji za dolazak svih tih zvijezda u klub.

Koliko su navijači bijesni najbolje pokazuje snimka iz Pariza na kojoj se vidi kako navijači zaustavljaju automobil u kojem je branič PSG-a Layvin Kurzawa. Osim uvreda i izraza negodovonja, jedan je navijač pokušao i nasilno izvući iz automobila i s njim se fizički obračunati. Nesretni se branič na kraju ipak izvukao, ali ovo pokazuje koliko su navijači PSG-a nezadovoljni cijelom situacijom.

Linker
19. travanj 2024 17:04