Gabriel lopov

 TWITTER
NALETJELI NA KRIVOG

Video: Bivšeg nogometaša Dinama napali lopovi! Prijetili mu bejzbol palicama, a onda su se loše proveli

Policija je brzo putem DNK pretrage identificirala pljačkaša, koji je dobio pet godina zatvora
Piše: Predrag Žukina/JLObjavljeno: 01. prosinac 2021. 08:14

Bivši nogometaš Dinama, Arsenalov Brazilac Gabriel doživio je napad u svojoj kući, srećom, sve je imalo sretan epilog. Brazilskog stopera koji je prije tri godine bio u Dinamu, naoružani lopovi su zamijetili u gradu, pratili su ga do kuće, a zatim ga napali u u garaži i uz prijetnju bejzbol palicama zatražili ključeve automobila i osobne dragocjenosti.

Ovaj se uspješno suprotstavio, udario je u lice napadača i hrvao se s njim sve dok lopov nije pobjegao. Policija je brzo putem DNK pretrage identificirala pljačkaša, koji je dobio pet godina zatvora zbog napada i nošenja oružja. "Sreća da je Gabrjel sportski tip u odličnoj formi te su se on i kolega koji je bio s njim uspjeli obraniti od napada", rekla je sutkinja.

Napadač, 26-godišnji Abderaham Musa i ranije je bio osuđivan. Slučaj kao što je ovaj koji se dogodio u kolovozu, u Londonu se dogodio i prije dvije godine kad su napadnuti Sead Kolašinac i Mesut Ozil. I taj je slučaj završio na sličan način, Kolašinac je uspio otjerati pljačkaše.

Linker
09. siječanj 2022 17:35