OSCAR DEL POZO Afp
IGRALI SU ZAJEDNO

Video: Bivši engleski reprezentativac jasan! ‘Luka je nabolji! Znate onaj film Matrix? E, tako on vidi nogomet‘

‘On je prvi zbog kojega sam shvatio da u inozemstvu drugačije odgajaju igrače‘
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2022. 18:24

Bivši engleski nogometni reprezentativac Jermaine Jenas svoju je karijeru prekinuo prije sedam godina, a posljednji klub u karijeri bio mu je QPR.

Nakon aktivnog bavljenja nogometom Jenas se posvetio komentatorskom poslu, a također valja istaknuti kako je u jednom dijelu svoje karijere svlačionicu dijelio s našim Lukom Modrićem.

Jenas se nedavno u jednom podcastu osvrnuo na taj dio života te je otkrio kako je upravo Luka Modrić za njega najbolji nogometaš s kojim je imao priliku zaigrati iako su ga voditelji u podcastu u kojem je gostovao priupitali je li to možda bio Berbatov?

- Ne Modrić je bio najbolji, bio je nevjerojatan. On je prvi zbog kojega sam shvatio da u inozemstvu drugačije odgajaju igrače. Kad razmišljam o Luki na terenu, sjetim se filma Matrix, znate one brojeve i linije iz filma? E, tako Luka vidi teren - rekao je Jenas, pa natavio:

- On bi otišao na mjesto desnog beka i njemu rekao da se podigne, napravio dribling, dupli pas i odjednom bi bio pred protivničkim šesnaestercem. Odlazio je u zone u koje meni uopće nisu govorili da veznjak treba ići. Bio je isti na treningu, elitna razina nogometne inteligencije.

Linker
10. svibanj 2024 11:51