SCREENSHOT
APSOLUTNI KAOS NA TERENU

VIDEO: Bivši reprezentativac ‘poludio‘ i lovio suca po terenu: ‘Htio sam ga udariti, ali promašio sam ga‘

Bivši bugarski reprezentativac je, kako se čini, s 44 godine završio svoju karijeru.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2021. 18:14

Bugarski niželigaški nogomet. Već se pretpostavlja da će ova priča imati nešto šaljiviji kontekst, da ćemo je moći svrstati na "onu" stranu sporta. Istina, ta kategorija ne postoji u popisu naših podrubrika, ali s vremena na vrijeme treba baciti oko i na tamošnja zbivanja. Naročito kad u njima sudjeluje jedan bivši reprezentativac.

Makar, Kalojan Karadžinov, danas 44-godišnji zadnji vezni kluba po imenu Tornado Bezden, bugarski četvrtoligaš je u pitanju, za nacionalnu vrstu ima svega dva nastupa uz jedan pogodak.

U utakmici bugarske četvrte lige, Karadžinov je zaradio - dvogodišnju suspenziju! Kako? Napao je suca, bolje reći, ošamario ga, nakon čega se ovaj dao u bijeg. Početak snimke sugerira da je Karaždinov (igrač s brojem 20) dobio žuti karton, nakon čega je dotrčao bijesni kapetan kluba, Georgi Georgijev (broj 7) i izbio sucu karton iz ruke. U to dolazi Karadžinov, daje sucu šamar i počinje ga loviti po terenu.

Sudac je potom pobjegao u svlačionicu, a počeli su ga loviti svi članovi Tornada, no valjda je na koncu nekako uspio izvući živu glavu na ramenima.

Karaždinov je kasnije sve objasnio:

- Ispričavam se suigračima i šefovima. Priznajem da sam ga htio udariti, ali dvaput sam promašio. Znam da nisam napravio dobru stvar, ali dao nam je četiri žuta kartona za tri prekršaja. Rekao sam mu da to ne radi, a on me samo gledao. Naljutio sam se. Nemamo nikakvih pretenzija, samo se skupljamo i igramo svaki tjedan. Ponavljam, nisam ga udario, a on je napravio strašan cirkus. Sakrio se u svlačionicu i zvao hitnu - veli Karaždinov.

Osim njega, suspenziju je dobio i kapetan kluba Georgiev. On će na hlađenje godinu dana.

Linker
18. travanj 2024 15:55