Ante Miše u velikom slavlju
 Screenshot
POTPUNO SHRVAN EMOCIJAMA

VIDEO: Bivši trener Hajduka ostvario uspjeh karijere, zaplakao, pao na travnjak... To su čekali 19 godina

Ante Miše slavi naslov prvaka s kuvajtskim Al Arabijem, koji titulu čeka gotovo skoro dva desetljeća
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2021. 10:32

Bivši trener i igrač Hajduka Ante Miše slavi najveći uspjeh u samostalnoj trenerskoj karijeri! 53-godišnji Miše je u prosincu prošle godine odstupio s mjesta izbornika Turkmenistana i prihvatio se novog izazova kao trener Al Arabija iz Kuvajta.

Manje od pola godine poslije, Miše slavi naslov prvaka s ovim kuvajtskim klubom, koji titulu čeka gotovo 20 godina, od 2002. godine.

Al Arabi je u predzadnjem, 17. kolu kuvajtske lige pobijedio Al Sahel te i matematički potvrdio titulu pred drugoplasiranim Al Quadisajem, sa 7 bodova prednosti. Bio je to za sve u Al Arabiju znak za početak velikog slavlja i emotivnog pražnjenja kakvo se rijetko viđa.

Posebno je emotivno Miše doživio sam kraj utakmice. Nakon posljednjeg sučevog zvužduka se doslovno rasplakao pa onda legao na travnjak očito shrvan emocijama. Nakon toga se podigao i krenulo je ludo slavlje koje možete pogledati u videima.

Veliki uspjeh zapravo nosi potpuni potpis ikona HNL-a, jer u Al Arabiju s Mišom radi i legendarni Ardian Kozniku, u ulozi pomoćnog trenera.

Linker
03. svibanj 2024 09:52