Aynsley Pears

 SCREENSHOT X
O OVOME ĆE SE PRIČATI

VIDEO: Bizarna situacija podsjetila na kultnu scenu s Maksimira, pogledajte kako se vratar propisno osramotio

Blackburn se do kraja susreta nije uspio vratiti u igru te ostaju na 22. poziciji
Piše: Rafael SpajićObjavljeno: 21. travanj 2024. 16:58

U utakmici 44. kola engleskog Championshipa Blackburn je na svom terenu u izravnom dvoboju za ostanak u ligi poražen od ekipe Sheffield Wednesdaya s 1:3. Najviše pažnje na utakmici je privukao treći gol Sheffielda u kojem je domaći vratar podsjetio na Paula Robinsona.

Prvo poluvrijeme se otvorilo s dva brza gola. Već u desetoj minuti na semaforu je bilo 1:1. Mreže su zatim mirovale do 58. minute kada je Marvin Johnson zabio za vodstvo gostiju.

Šest minuta kasnije na scenu stupa vratar Blackburna. Aynsley Pears dobio je laganu povratnu loptu od Dominica Hyama, ali njegovo izbijanje umjesto prema naprijed otišlo je prema vlastitom golu. Pears je imao vremena i za ispucati loptu još jednom. Međutim, nije se snašao te je zabio komičan autogol koji je podsjetio na Robinsonovu "krticu" na Maksimiru, gdje je hrvatska reprezentacija slavila 2:0 nad Engleskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2008.

AUTOGOL POGLEDAJTE OVDJE

Blackburn se do kraja nije uspio vratiti te su poraženi. Time su ostali tri boda ispred 22. pozicije, posljednje koje vodi u League One. Sheffield se pobjedom izvukao iz zone ispadanja te se sada nalazi na 21. mjestu s bodom ispred Birminghama Ivana Šunjića. U pretposljednjem kolu Blackburn dočekuje Coventry dok će Sheffield bit domaćin West Bromwich Albionu.

Linker
21. travanj 2024 16:58