Screenshot
POČELI OZBILJNI PROBLEMI

VIDEO: Bogati šeik poludio zbog Ronalda, snimka je hit! ‘Dao sam mu 200 milijuna eura, a on samo kaže...‘

Portugalac se nije proslavio u prvim službenim utakmicama na novoj destinaciji
Piše: SNObjavljeno: 31. siječanj 2023. 07:42

Cristiano Ronaldo ne može se pohvaliti početkom iz snova u Saudijskoj Arabiji. U prva dva nastupa pod grbom Al Nassra nije ostavio zamjetan učinak, a njegova momčad ispala je u polufinalu Superkupa 1:3 porazom od A Ittihada.

U toj utakmici Portugalac je imao sjajnu šansu u prvom poluvremenu, trener Al Nassra Rudi Garcia kazao je da je Ronaldo mogao promijeniti smjer ogleda da ju je iskoristio. Budući da nije, morao se nositi s kritikama pojedinih medija, a internetom je počela kružiti video snimka u kojoj navodno jedan od direktora kluba preispituje ispravnost svoje odluke da Ronaldu ponudi najbogatiji ugovor u povijesti.

- Potrošio sam 200 milijuna eura na Ronalda, a on samo zna reći ‘Siuu‘ - glase njegove prodike.

Na snimci Saudijac poprilično uznemireno negoduje na spomen Ronaldova imena dok oponaša njegovu čuvenu proslavu.

Iduću šansu za popravni ispit najpoznatija sedmica svijeta imat će u petak, kad Al Nassr gostuje kod Al Fateha, šeste momčadi saudijske Pro League.

@dalu_cajamarca ???Estan enojadisimos?, siquiera agardezcan, que ya les sale el siuuuu….!!!#alnassar #alnassarfc #realmadridfc #arabiasaudita?? #siuuuuu #cr7goat? #cr7jr #ligaarabe?? #cristianoronaldosfans1 #bichosiuuuuuuuu??? @نادي النصر السعودي #cristianoronaldoedit #humor #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #shiu #comandante #teamocr7 #?? #??? ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Linker
18. travanj 2024 16:18